chevron_left
Gå tilbage til FAQ oversigt

FAQ - For lejer

Keyhole Deposit

HVAD ER KEYHOLE DEPOSIT?

keyboard_arrow_down
Keyhole Deposit er en depositumsgaranti.

Med Keyhole Deposit betaler du et oprettelsesgebyr og en fast månedlig præmiebetaling under hele lejeforholdet, hvortil Keyhole sikrer din udlejer med en depositumsgaranti, der erstatter kontant indbetaling af depositum og evt. forudbetalt leje.

Når du flytter fra lejemålet er du stadig ansvarlig for betaling af fraflytningsopgørelsen fra din udlejer, men med Keyhole Deposit slipper du for at lægge et stort kontant beløb, inden du flytter ind i lejemålet.

Du betaler ikke af på dit depositum, men i stedet betaler du for en garanti, så din udlejer er sikret, hvis du skulle havne i den situation ikke at kunne betale den endelige fraflytningsopgørelse.

Keyhole Deposit forudsætter kreditgodkendelse, og at din udlejer er Keyhole Partner. Din udlejer skal invitere dig til at bruge Keyhole Deposit.

HVEM KAN ANVENDE KEYHOLE DEPOSIT?

keyboard_arrow_down
Vi har følgende krav til lejere, som ønsker at ansøge om Keyhole Deposit:

              - Du skal være over 18 år.
              - Du skal have dansk statsborgerskab eller have en permanent opholdstilladelse (5 års ophold fra EU-borgere).
              - Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.
              - En vurdering af rådighedsbeløb for at sikre, at lejemålet passer ind i din økonomi.

I særlige tilfælde kan du få tilføjet en samkautionist på garantien, såfremt du ikke kan godkendes til Keyhole Deposit på din egen økonomi.

HVAD KOSTER DET AT BRUGE KEYHOLE DEPOSIT?

keyboard_arrow_down
Prisen på oprettelsesgebyr og din månedlige Keyhole præmiebetaling afhænger af huslejen på dit lejemål. Du kan beregne oprettelsesgebyr og månedlig præmiebetaling her.

Du betaler et oprettelsesgebyr baseret på huslejen (minimum 450 DKK). Herefter betaler du for en månedlig præmiebetaling. Den månedlige præmiebetaling sikrer, at vi garanterer udlejer for dig, indtil dit lejemål er opgjort og alt er afregnet med fraflytningsopgørelsen.

Din månedlige præmiebetaling følger eventuelle huslejereguleringer.

HVORDAN BETALER JEG FOR KEYHOLE DEPOSIT?

keyboard_arrow_down
Du registrerer dit betalingskort inde i Keyhole appen, hvor du også altid kan ændre og opdatere kortet.

Vi dækker de fleste gængse typer betalingskort. VISA, VISA Debit, VISA Electron, Dankort, Mastercard og Maestro Card.

HVAD HVIS VI BOR FLERE SAMMEN?

keyboard_arrow_down
Som udgangspunkt følger garantien din lejekontrakt. Dvs. alle der står på lejekontrakten skal stå på Keyhole garantien.

Det betyder samtidig, at alle på lejekontrakten skal oprettes i Keyhole appen (I modtager naturligvis også en invitation fra jeres udlejer).

KAN JEG TILFØJE ELLER FJERNE PERSONER PÅ EN GARANTI?

keyboard_arrow_down
Ja, det er muligt at tilføje eller fjerne en person på en garanti. Det forudsætter dog ny kreditvurdering i begge tilfælde. Hertil pålægges et gebyr for ændringerne.

Du skal kontakte din udlejer med ændringerne til lejekontrakten. Herefter får du besked i appen, når ændringerne af garantien er gennemført, eller hvis du skal gøre noget i forbindelse med ændringen af garantien.

HVORDAN AFSLUTTER JEG MIN KEYHOLE DEPOSIT GARANTI?

keyboard_arrow_down
Din Keyhole garanti og præmiebetaling kan afsluttes på to måder:

1. Ved fraflytning. Når dit lejeforhold er endeligt opgjort, og du har betalt fraflytningsopgørelsen, ophører din præmiebetaling.

2. Du kan altid vælge at indbetale dit depositum (og evt. forudbetalt leje) jf. din lejekontrakt til din udlejer, og derved afslutte din Keyhole Deposit garanti og præmiebetaling.

HVAD SKAL JEG BETALE, NÅR JEG FLYTTER FRA MIN LEJEBOLIG?

keyboard_arrow_down
Når du flytter ud af din lejebolig, foretages der sammen med udlejer et fraflytningssyn. Herefter modtager du en fraflytningsopgørelse med det endelige krav i din Keyhole app. Har du ubetalt husleje skal dette naturligvis også betales, og vil fremgå af fraflytningsopgørelsen. Vær opmærksom på, at din præmiebetaling fortsætter, indtil du har betalt det fulde beløb.

Skulle du være uenig i en fraflytningsopgørelse, er dette et forhold mellem dig og udlejer, som I skal løse sammen, for herefter at få opdateret fraflytningsopgørelsen hos Keyhole.

Har du en Keyhole Deposit garanti, der inkluderer forudbetalt husleje, så skal du fortsætte med at betale din husleje i opsigelsesperioden, indtil du er ude af lejemålet. Da du stiller med en garanti i stedet for kontant betaling, er der ikke noget forudbetalt leje, som du kan bo op.

Vi henviser i øvrigt til din lejekontrakt, der vil indeholde detaljer om fraflytning.

HVAD GØR JEG, HVIS JEG IKKE KAN BETALE MIN FRAFLYTNINGSOPGØRELSE?

keyboard_arrow_down
Skulle du havne i en situation, hvor du ikke kan betale den fulde fraflytningsopgørelse, så sikrer garantien din udlejer. Hvis udlejer modtager penge trukket på garantien, så skal du efterfølgende tilbagebetale beløbet til Keyhole. Vær opmærksom på, at din præmiebetaling fortsætter, indtil du har betalt det fulde beløb.

Keyhole tilbyder afbetalingsløsninger, som du kan anvende til din fraflytningsopgørelse. Når du modtager et fraflytningskrav, kan du søge om Keyhole Split som afbetalingsordning inde i appen. Bliver denne ansøgning afvist af Resurs Bank, så kontakt Keyhole support på mail: support@usekeyhole.com eller telefon: + 45 71 74 71 24.

ER KEYHOLE DEPOSIT EN FORSIKRING?

keyboard_arrow_down
Nej, Keyhole Deposit er ikke en forsikring, men en garanti som erstatter et kontant depositum.

I stedet for at binde det fulde kontante depositum ved indflytning, så skal du kun betale for selve fraflytningsopgørelsen samt evt. øvrige mellemværender mellem dig og udlejer.

ER KEYHOLE ET FORSIKRINGSSELSKAB?

keyboard_arrow_down
Nej, Keyhole er ikke et forsikringsselskab. Men vi har et tæt partnerskab og er agenter for et solidt etableret forsikringsselskab Nordic Guarantee.

Nordic Guarantee er blandt de førende eksperter indenfor garantier i Norden. De opererer i Sverige, Danmark, Finland og ikke mindst Norge.

Keyhole er et registreret forsikringsagentur under tilsyn af Finanstilsynet. Det betyder, at vi må udstede garantier for depositum og forudbetalt leje via vores egen specialudviklede platform og app.

HVAD SKER DER, HVIS KEYHOLE IKKE LÆNGERE EKSISTERER?

keyboard_arrow_down
Skulle det utænkelige ske, at Keyhole ophører med at eksistere, så har det ingen betydning for den sikkerhed, der er stillet for dig som lejer overfor udlejer.

Garantien opretholdes af Nordic Guarantee, så opkrævningen af præmiebetaling vil blot forsætte hos dem. Således vil garantierne og dermed sikkerheden overfor udlejer fortsat eksistere, så længe du bliver boende i lejemålet og betaler din præmie.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG MED AT BRUGE KEYHOLE DEPOSIT?

keyboard_arrow_down
Det er let at komme i gang med Keyhole. Alt du skal gøre er, at downloade vores app, og gennemføre vores validering, for at få et Keyhole Passport.

KAN DU IKKE FINDE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL?

keyboard_arrow_down
Du kan træffe os på telefon +45 71 74 71 24 indenfor vores åbningstider, som er:
Mandag
9:00-16:00
Tirsdag
9:00-16:00
Onsdag
9:00-16:00
Torsdag
9:00-16:00
Fredag
9:00-16:00

Vi holder lukket på telefonen lørdag og søndag samt helligdage.

Du kan altid kontakte os på e-mail support@usekeyhole.com.

Keyhole Split

HVAD ER KEYHOLE SPLIT?

keyboard_arrow_down
Keyhole er et attraktivt alternativ til det traditionelle, kontante depositum.

Med Keyhole Split opdeler du din indbetaling af depositum og evt. forudbetalt leje i flere små delbetalinger, mens din udlejer får udbetalt det fulde beløb med det samme. Med denne løsning er din udlejer sikret som normalt.

Keyhole Split kan bruges til alle lejeboliger, hvor udlejer har et CVR-nummer og mere end 2 lejemål.

Keyhole Split er et kreditprodukt, som vi har udarbejdet med Resurs Bank. Vi er agenter på produktet, mens Resurs står for den endelige kreditvurdering og godkendelse af din Keyhole Split ansøgning.

HVEM KAN BLIVE GODKENDT TIL KEYHOLE SPLIT?

keyboard_arrow_down
Vi har følgende krav til lejere, som ønsker at gøre brug af Keyhole Split:

                 - Du skal være over 18 år.
                 - Du skal have dansk statsborgerskab eller have en permanent opholdstilladelse (5 års ophold for EU borgere).
                 - Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registeret.
             

HVAD KOSTER DET AT BRUGE KEYHOLE SPLIT?

keyboard_arrow_down
Keyhole Split er en enkel og gennemskuelig model, der dækker depositum og forudbetalt leje for op til 60.000kr med ydelser fra 399kr/md - alt efter størrelsen på depositum. Løbetiden afhænger af den månedlige ydelse.

PRISEKSEMPLER

Beløb                       Ydelse/md
16.000kr                      399kr
26.000kr                      599kr
36.000kr                      799kr
46.000kr                      999kr

Du kan se flere priseksempler her, eller beregne din præcise pris og se aktuelle ÅOP-beregninger i vores app.

HVAD HVIS VI BOR FLERE SAMMEN?

keyboard_arrow_down
Du kan ansøge om Keyhole Split alene eller sammen med dem du skal bo med. Du skal blot tilføje medansøger, når du går igennem din Keyhole Split ansøgning i appen.

HVAD SKAL JEG BETALE, NÅR JEG FLYTTER?

keyboard_arrow_down
Med Keyhole Split fungerer fraflytningen, som du kender det. Efter fraflytningssyn udformes en fraflytningsopgørelse og udlejer tilbagebetaler det, der er tilbage efter fraflytningsopgørelsen er fratrukket. .

HVORDAN KOMMER JEG I GANG MED AT SØGE OM KEYHOLE SPLIT?

keyboard_arrow_down
Det er let at komme i gang med Keyhole. Alt du skal gøre er at downloade vores app, og gennemføre vores forhåndsgodkendelse, for at få et Keyhole Passport. Herefter kan du ansøge om Keyhole Split.

KAN DU IKKE FINDE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL?

keyboard_arrow_down
Du kan træffe os på telefon +45 71 74 71 24 indenfor vores åbningstider, som er:
Mandag
9:00-16:00
Tirsdag
9:00-16:00
Onsdag
9:00-16:00
Torsdag
9:00-16:00
Fredag
9:00-16:00

Vi holder lukket på telefonen lørdag og søndag samt helligdage.

Du kan altid kontakte os på e-mail support@usekeyhole.com.