chevron_left
Gå tilbage til FAQ oversigt

FAQ - For udlejer

HVAD DÆKKER GARANTIEN?

keyboard_arrow_down

Således følger den også de samme lovmæssige regler 📜 for, hvad hhv. depositum og forudbetalt leje kan dække.
Garantien der udstedes er to-delt. En del for depositum, og en del for forudbetalt leje. Garantisum følger lejekontrakten.

HVAD KOSTER DET SOM UDLEJER?

keyboard_arrow_down
Keyholes service er gratis for dig som udlejer, og Keyholes platform stilles til rådighed for at hjælpe dig med at mindske tomgang, øge tilfredsheden blandt dine lejere.

Med Keyhole kan du opnå den maksimale sikkerhed 🔒 med samlet set 6 måneders leje i garantistillelse, uden at kapitalbelaste lejerne. Dette gør lejemålet mere attraktivt på markedet, og derved reduceres risikoen for tomgang.

HVOR LANG TID DÆKKER GARANTIEN?

keyboard_arrow_down
Garantien der udstedes til dig som udlejer er en uigenkaldelig anfordringsgaranti.🔒

Det vil sige så længe der er en aktiv lejekontrakt eller et udestående mellem udlejer og lejer relateret til lejekontrakten, dækker garantien. Den kan således kun opsiges af lejer ved indebetaling af kontant depositum, eller når lejeforholdet er endeligt opgjort og alt er betalt af lejer. ✔️

HVORNÅR UDBETALES ET FRAFLYTNINGSKRAV?

keyboard_arrow_down
Når lejer har opsagt lejemålet, skal der udarbejdes en fraflytningsrapport. 📝Når denne er godkendt og beløbet er opgjort, sendes fraflytningsopgørelsen til Keyhole.

Når fraflytningsopgørelsen er modtaget betaler vi pengene til dig direkte med det samme, indenfor 10 dage hverdage. Herefter indhenter vi beløbet hos lejer.

Skulle fraflytningsopgørelsen overstige garantisummen, er betalingen af den resterende sum ud over garantien afhængig af betaling fra lejer.


VIL DU GERNE TILBYDE KEYHOLE TIL DINE LEJERE?

keyboard_arrow_down
Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uformel snak om dine fordele ved at indgå et samarbejde med Keyholes service.

Du kan læse mere her:
Hør mere om et partnerskab